"Tijdens de reis door je familiegeschiedenis, sta je stil bij het verleden, het heden en de toekomst"

"Ter gelegenheid van mijn 67ste verjaardag heb ik met familie en 'onder leiding van' Yvonne Kroon een geweldige wandeling door Amsterdam gemaakt. Wij liepen door de buurt waar ik geboren ben, en een beetje opgegroeid (je mag dat op allerlei manieren opvatten). Yvonne deed het geweldig, op ieder punt wist ze een heerlijk en deskundig verhaal neer te zetten. We hebben allemaal ontzettend genoten van deze tocht! Een echte aanrader voor Amsterdammers en voor alle andere wereldburgers die echt van deze stad willen genieten."
- Dhr. van den Berg -

"Samen met vriendinnen genoten van de mooie tour over 10  Amsterdamse vrouwen, een thema-wandeling door Amsterdam waarin Yvonne met veel enthousiasme en humor op allerlei locaties verrassende wetenswaardigheden en anekdotes vertelde over bekende en minder bekende Amsterdamse vrouwen uit de 20e eeuw. Heel inspirerend om te zien dat zoveel van deze vrouwen belangrijke sporen hebben achtergelaten, om hun verhalen te leren kennen, en interessant om vanuit dit perspectief door Amsterdam te wandelen. Ik kijk weer met een andere, frisse blik naar de stad. Dankjewel voor een superleuke middag!"
- Corinne Malessy -

"Zondag 8 oktober ben ik met Kroontours op pad geweest in Amsterdam-Noord. We zijn gestart bij Het NDSM terrein en geëindigd bij het Zonneplein. Het was een ontzettend leuke wandeling, waarin Yvonne met veel enthousiame, flair en gedrevenheid veel wist te vertellen over de geschiedenis en het heden van dit bijzondere gebied.
Een echte aanrader!"
- Ingrid de Haan -

Lezingen en privé tours

16 oktober - Krachtige vrouwenlezing in het kader van de Maand van de Geschiedenis in het Hartevelthuis in Den Haag
17 oktober - Krachtige Vrouwenlezing voor Vrouwen van Nu, Langedijk
30 oktober - Krachtige vrouwenlezing in het kader van de Maand van de Geschiedenis in het Hartevelthuis in Den Haag