Bestel direct!

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  De tour 'De Vrouwen van Amsterdam'

  Tijdens deze tour kom je van alles te weten over een paar van de vrouwen die Amsterdam hebben geholpen naar een hoger plan. Dat deden ze met toewijding, humor, doorzettingsvermogen, liefde en elke dag weer verder gaan waar ze de dag tevoren gebleven waren. 

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Een fijne onderbreking

  Ongeveer halverwege de tour belanden we met elkaar in een fijne locatie waar je lekker kunt opwarmen onder het genot van een kopje thee of koffie en de lekkerste taart. 

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Nagenieten op je eigen bank

  Na afloop ontvang je online een mooi boekje waarin je op je gemak de vrouwen nog een keer kunt bekijken. Aan de hand van de beknopte biografie zie je weer voor je hoe je Isabella langs de grachten fietste. En hoe Rosa miljoenen handtekeningen ophaalde voor een petitie voor algehele ontwapening...in de jaren '30.

Factuurgegevens

Je tour

Tour
Aantal
Bedrag
Vrouwen in Amsterdam (#894)
+
32,50

Je bestelling

ProductSubtotaal
Plaatshouder
De Vrouwen van Amsterdam
  × 1
32,50
Subtotaal32,50
Totaal32,50 (inclusief 5,64 btw)
 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen gebruikt om je bestelling te kunnen verwerken, je ervaring op de website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals omschreven in de privacybeleid. Verder wordt de creditcard alleen gebruikt voor de betaling van de online tours van Kroontours.