Bestel direct!

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Bonus 1: een plattegrond met alle adressen en de afgelegde route

  Tijdens de tour is er zoveel te zien. Dat wil je na afloop natuurlijk her-beleven en delen met anderen. Daarom ontvang je na de tour deze plattegrond zodat het altijd weer terug kunt halen. Zo heb je je favoriete hotspots altijd bij de hand!

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Bonus 2: Een boek met verhalen

  Hoe leuk is het om naderhand terug te kunnen kijken met behulp van dit boek! Hierin staan samenvattingen van de verhalen die tijdens de tour aan bod zijn gekomen. Ook vind je hierin afbeeldingen van oude foto's, een schilderij, een oude stadskaart of misschien wel speelgoed uit je kindertijd.

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Laat je verrassen

  Tijdens de tours zijn er altijd verrassingen als kers op de taart. Een eigenaar met een spontane actie, we vinden iets, de geschiedenis blijkt nog kleurrijker dan gedacht, noem maar op. Ook in de voorbereiding zijn er altijd leuke toevalligheden, mooie ontdekkingen of compleet nieuwe verhalen die zich ineens aandienen. Ik kan je daar nu, uiteraard, nog niks over vertellen, maar bereid je maar voor!

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  De Vrouwen encyclopedie

  Deze wordt steeds verder aangevuld met interessante, eigenzinnige, moedige en andere bijzondere vrouwen. Zij hebben initiatieven ondernomen waarvan wij nu meer profijt hebben dan je op het eerste gezicht zou denken. En net als in iedere andere encyclopedie kun je er op verschillende manieren in zoeken. 

Factuurgegevens

Jouw bestelling

ProductSubtotaal
Luxe tour op maat in stad naar keuze  × 1 750,00
Subtotaal750,00
Totaal750,00 (inclusief 130,17 btw)
 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen gebruikt om je bestelling te kunnen verwerken, je ervaring op de website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals omschreven in de privacybeleid. Verder wordt de creditcard alleen gebruikt voor de betaling van de online tours van Kroontours.