Bestel direct!

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Bonus 1: een plattegrond met alle adressen in Amsterdam

  Er komen nogal wat adressen voorbij in de minidocumentaires en dan is het leuk als je die ook kunt zien op een kaart. Zo kun je prima zien op welke locatie de vrouw heeft gewoond of gewerkt.

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Bonus 2: De Vrouwen encyclopedie

  Deze wordt steeds verder aangevuld met interessante, eigenzinnige, moedige en andere bijzondere vrouwen. Zij hebben initiatieven ondernomen waarvan wij nu meer profijt hebben dan je op het eerste gezicht zou denken. En net als in iedere andere encyclopedie kun je er op verschillende manieren in zoeken. 

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Bonus 3: Korting op de Tour-met-Taart

  Je krijgt korting als je vervolgens besluit om een tour-met-taart te boeken in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam voor jou en je vriendinnen, collega's, zussen en broers, yoga-klasgenoten of de leden van je leesclub. Je kunt het boeken voor een groep van maximaal 10 personen en je betaalt dan geen 325 euro voor de hele groep, maar 299 euro!

Factuurgegevens

Jouw bestelling

ProductSubtotaal
Online lezing De vrouwen van Amsterdam  × 1 10,00
Subtotaal10,00
Totaal10,00 (inclusief 1,74 btw)
 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen gebruikt om je bestelling te kunnen verwerken, je ervaring op de website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals omschreven in de privacybeleid. Verder wordt de creditcard alleen gebruikt voor de betaling van de online tours van Kroontours.