Bestel direct!

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Bonus 1: een plattegrond met alle adressen in Den Haag

  Er komen nogal wat adressen voorbij in de minidocumentaires en dan is het leuk als je die ook kunt zien op een kaart. Zo kun je prima zien op welke locatie de vrouw heeft gewoond of gewerkt.

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Bonus 2: een database met links naar andere vrouwen

  Elke vrouw is ingedeeld in een bepaalde categorie, bijvoorbeeld 'wetenschap' of 'koninklijk'. Wil je nou meer weten over die specifieke categorie dan kun je door klikken naar de database van de academie. Daar tref je interessante links aan die leiden naar andere vrouwen, nationaal en internationaal. Deze database wordt voortdurend aangevuld.  

 • Kroontours neemt je mee door je favoriete stad en familie!

  Bonus 3: een korting op de stadstour in Den Haag

  Tijdens de stadstour komen 10 vrouwen aan bod. Naast 5 vrouwen uit de online tour maak je ook met 5 andere vrouwen kennis. Wil je meer weten? Klik op de link! Jij betaalt dan geen 32,50 per persoon, maar 27,50 euro.

Factuurgegevens

Jouw bestelling

ProductSubtotaal
Online tour De 8 vrouwen van Den Haag  × 1 27,50
Subtotaal27,50
Totaal27,50 (inclusief 4,77 btw)
 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen gebruikt om je bestelling te kunnen verwerken, je ervaring op de website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals omschreven in de privacybeleid. Verder wordt de creditcard alleen gebruikt voor de betaling van de online tours van Kroontours.