Kroontours_stadstours_over_vrouwen
Kroontours_stadstours_over_vrouwen_mobiel

Yvonne Kroon

Vrouwentourspecialist van Nederland

Stadstours over vrouwen

Laat je leiden door het verleden

Ik neem je me door jouw favoriete stad en vertel over vrouwen die een onuitwisbare indruk, ook nu nog(!), hebben achtergelaten. De tours gaan dus over vrouwen in de geschiedenis. Vrouwen in ónze geschiedenis. Zij die de moed, de precisie, de kennis, het doorzettingsvermogen, de charme, het vernuft, het enthousiasme, de toewijding of de eigenwijsheid hadden om te gaan voor wat zij belangrijk vonden. In elke stad komen 10 historische vrouwen aan bod, waarvan we nu nog steeds de sporen terugzien in de stad.

En meenemen in het heden

De rondleidingen gaan ook over hedendaagse vrouwen. Zij worden gekoppeld aan de historische vrouwen. Zij die voortbouwen op het werk van hun voormoeders en hun talent inzetten om de stad een andere kleur te geven. Hierdoor leveren ze een bijdrage aan de economie, spirit, kennis, vertier of leefbaarheid in de stad.

Delen met jou!

Al jaren is mijn focus gericht op vrouwen en geef ik tours over hele verschillende vrouwen in steden. Hoe meer ze van elkaar verschillen, hoe mooier ik het vind. En mijn kennis en enthousiasme deel ik graag met jou! Tijdens de tours worden in elke stad 5 of 10 historische vrouwen voor het voetlicht gehaald en dubbel zoveel vrouwen van nu. In het boekje dat je achteraf ontvangt, komen alle historische en hedendaagse vrouwen aan bod. Klik hieronder jouw favoriete stad aan.