+31 (0)6-23934932 yvonne@kroontours.nl

Yvonne vertelt enthousiast, gepassioneerd. Ze heeft veel kennis en en is flexibel. Na afloop een mooi persoonlijk boekje ontvangen waarbij we de hoogtepunten nog een keer mogen beleven! - Manon van der Meer - Masseurs

Wat zeggen anderen over Kroontours?

Al deze mooie woorden heb ik de afgelopen periode mogen ontvangen. Met trots deel ik ze met jou…

Ik heb zo genoten van jou verhalen en de wijze waarop je ons door geschiedenis en de mooie stad Amsterdam leidde. Onvergetelijk.

Door een artikel in een glossy kwamen we op het idee om een gids te boeken, die al wandelend mooie verhalen zou vertellen.

Yvonne bleek een vrolijke en spontane vrouw te zijn die ondanks het bar slechte weer uitstraalde dat ze er he-le-maal zin in had!

Yvonne stopte regelmatig op een bepaald punt om dan te vertellen over bijvoorbeeld het huis of pand waar we voor stonden. Wat kan Yvonne dit op een fijne manier verhalend vertellen! Ook stopte ze er soms een dosis humor tussendoor wat het erg leuk maakte.

Halverwege werden we verrast met lekkere kop koffie of thee en een lekker taartje erbij.

Echt indrukwekkende verhalen  van sterke Amsterdamse vrouwen gehoord waardoor wij beseften dat we boffen dat we in deze tijd leven. 

Yvonne stuurde ons nog een boekje na. Erg fijn om dit te hebben, want het zijn prachtige verhalen. 

Yvonne, hartelijke dank voor deze onvergetelijke middag die ondanks het bar slechte weer niet stuk kon! We gaan jou zeker weer zien in een andere stad!

Hanny Dingemanse

De Vrouwen Tour Den Haag was écht een succes. Ik heb genoten van het enthousiasme van Yvonne en haar kennis van leuke feiten en wetenswaardigheden.

Marion Sintenie

Ons team heeft het een mooie en interessante middag gevonden. Het contact per mail was goed en duidelijk.

Je wist ons op een zeer boeiende wijze te vertellen over krachtige vrouwen uit de vorige eeuwen, want je had als vrouw zijnde heel weinig te vertellen, maar ze wisten toch hun doel te bereiken.

Yvonne… Een fijne persoonlijkheid, vlotte babbel en heel knap alles uit je hoofd.

Anoniem

Met de Tafel van Weesp zochten we naar een wandeltour over sterke, bijzondere vrouwen in Amsterdam. Als je dan zoekt naar gidsen, valt Yvonne onmiddellijk op. Zij is echt dé superspecialist om je mee te nemen naar plekken, waar krachtige vrouwen hebben gewoond, gewerkt of iets bijzonders tot stand hebben gebracht. Ze bracht zeer gepassioneerd bekende en minder bekende vrouwen tot leven, met als rode draad dat het stuk voor stuk doorzetters waren, vrouwen die vastberaden aan hun idealen vasthielden en bijzondere dingen teweeg brachten. We hebben genoten  van het enthousiasme waarmee Yvonne vertelt!

Voorafgaand aan de tour heb ik heel plezierig contact gehad met Yvonne over hoe wij de tour voor ons zagen en zij heeft, op maat, een tocht uitgezet van bijna 2 uur, waarbij we op het laatst bij een gezellig café uitkwamen voor een borrel.

Een wandeltour met Yvonne is een echte aanrader!

Liesbeth Heere

Laatst was ik mee met een VrouwenTour met Yvonne Kroon van Kroontours, dit keer was het Den Haag. Echt super interessant, en leuk om zo aan de hand meegenomen te worden op tour en langs diverse vrouwen te gaan in de geschiedenis van Den Haag. Echt een aanrader! Ben heel benieuwd wat de volgende steden te bieden hebben.

Margreeth van Dijk

Het was super om met Yvonne door Den Haag te lopen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar kennis bibliotheekvullend. Ze weet duidelijk heel veel en weet ook nog hoe ze dat in hapklare brokken over kan brengen, zodat je niet bedolven raakt onder de feitjes. Vergeten vrouwen komen tot leven en je ziet ze bijna door de stad lopen. Bijzonder leuke ervaring. Binnenkort gaan we met het gezin naar Amsterdam en Yvonne gaat weer met ons mee. Kroontours is een aanrader.

Diane van den Heuvel

Toen ik kennis maakte met Yvonne en hoorde dat ze bezig was met het ontwikkelen van een tour van Den Haag, met vrouwen en hun stempel op de geschiedenis in de hoofdrol, dacht ik meteen: oh dat is gaaf! Daar wil ik meer over weten! Dus zo gezegd, zo gedaan, en wow, wat is de tour een feestje geworden! Yvonne neemt je echt mee de geschiedenis in en doet dat met enthousiasme en overduidelijk heel veel kennis. Kortom: echt een aanrader en ik kan niet wachten tot de volgende tour van start gaat!

Ellen Lichteveld-Blom

Vandaag was ik op pad met Yvonne Kroon van Kroontours. Een wandelroute door Amsterdam over Krachtige vrouwen uit het verleden t/m het heden.

Wat een heerlijke dag!

Allereerst Yvonne zelf, die zo bezield kan vertellen over al die bijzondere vrouwen uit een rijke geschiedenis; Yvonne die ons in de watten heeft gelegd en gewoon een fantastische hartelijke krachtige vrouw is.

En dan de krachtige mooie groep vrouwen die mee waren, wat een geweldige energie en sfeer! Wat een plezier en mooie gesprekken!

En zo lief, lang lopen lukt mij niet, dus overal stops gehad mét bankjes, zo attent.

Mijn griep verdween (bijna) als sneeuw voor de zon.

Geweldig hoe ik weer meer over mijn mooie stad te weten ben gekomen. Oude tijden herrezen onder het enthousiasme van Yvonne, wat een kennis! Prachtig!!

Tuurlijk moest tussendoor de duivenjagende poes op ‘t Spui ook even op de foto.

Heb ik extra genoten om samen ‘mijn’ trouwzaal weer even te bewonderen. (Wat is dat toch een mooie plek!)

Heeft het Begijnhof ook weer een extra verhaal erbij. En hebben we echt hele verrassende verhalen gehoord over sterke en bijzondere vrouwen.

Zo heeft de stad weer een extra dimensie erbij gekregen!

Echt een aanrader om ook te doen!

Yvonne doet trouwens ook bijzondere familietours! Dus hou haar website in de gaten voor mooie tours!! Of stuur haar een pb als je een specifieke tour wilt.

En leuk nieuws, deze speciale tours komen er ook aan: Krachtige vrouwen Tour in Den Haag en Krachtige vrouwen Tour in Utrecht!

Dankjewel Yvonne! Dank jullie wel allemaal, het was groots!!!

Els Kroner

Yvonne bouwt haar verhaal mooi op. Er zit spanning en humor in haar verhaal. Ze betrekt je als luisteraar in datgene wat ze vertelt. Ze weet veel over de context van het leven van de vrouwen.
Bijzonder is dat ze dingen weet die echt onbekend zijn. Ik zal ze niet verklappen.

Wieka Verfaille

Ik wil graag meer informatie over

5 + 13 =

Vraag hier meer informatie aan over de diverse tours

Contact

+31 (0)6-23934932

yvonne@kroontours.nl

Stadtours

Lezingen

Familietours

Over Yvonne

Vrouwen Bieb

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Disclaimer

Cookie verklaring